Bakgrundsbild

COVID-19 INFO

Covid 19 restriktioner

Hur vi jobbar på våra anläggningar kommer vi tillsammans att gå genom på vårt första möte. Där förklarar vi rutinerna som vi förväntar oss att våra medlemmar skall följa. Se en kort information under.

Från 10 januari 2021 råder en tillfällig pandemilag. Verksamheter är skyldiga att följa denna lag för att hindra smittspridningen. Denna lag reglerar bland annat hur många medlemmar som kan träna samtidigt. Regeln är att varje medlem skall ha 10kvm att röra sig på. Vilket i vårat fall betyder att:

Storuman skulle få ha 50 tränande samtidigt. Vi har varit försiktiga och satt 20 personer som maxtak vid samma tillfälle.

Arvidsjaur får ha 37 tränande samtidigt. Vi har där satt maxtak 15 personer.

Vi städar och skurar gymmet varje dag med medel som rengör på djupet.

Alla som tränar hos oss har tillgång till sin egen flaska med desinfektionsmedel. Är sprayflaskorna slut vid entren så är gymmet för tillfället fullt. Då gäller 1 ut och 1 in principen. Vi ser till att medlemmarna rengör maskiner efter sig.

Vi har torkpapper och handsprit i väl synligt på flera ställen ute i gymmet.

Vi uppmanar alla till att hålla avstånd och visa hänsyn.

Vi uppmanar alla att byta om och duscha hemma.

Vi håller oss uppdaterade på utvecklingen både nationellt och lokalt, vi anpassar ständigt vår verksamhet för att kunna bedriva en så säker träning som möjligt i dessa svåra tider.

Genom appen gymcontrol kan du hemifrån hålla koll på hur många som vistas på gymmet just vid det givna tillfället du tänkt träna.

Känner man sig inte 100% så stannar man självklart hemma. Gymmet finns kvar när du är frisk igen.

Vi har tydliga anvisningar på maxantal i varje avgränsat utrymme på gymmet.